مخالفت فرقه رجوی با طرح آمریکا
سپتامبر 15, 2011 at 2:19 ب.ظ. بیان دیدگاه
گروهک مجاهدین خلق با طرح آمريكا مبني بر تخليه ی پادگان اشرف و انتقال موقت به منطقهاي ديگر در عراق تا زمان فراهم شدن زمينه براي مهاجرت به يك كشور اروپايي، مخالفت كرد.
پايگاه خبري «الجزيره» گزارش داد که این سازمان با طرح آمريكا مبني بر انتقال افراد حاضر در اردوگاه اشرف به يك پايگاه جديد در عراق مخالفت كرد و خواستار حمايت بينالمللي شد.
” بغداد علت اين امر را دست داشتن اعضاي اين گروهك در جنايات عليه مردم عراق در دوره ی رژيم سابق و قرار گرفتن آن در ليست سازمانهاي تروريستي از سوي دولت عراق و سازمان هاي بين المللي اعلام كرده است. “
دولت عراق اخيرا بر ضرورت اخراج عناصر این گروهك تروريستي از اين كشور و بسته شدن اين اردوگاه به طور كامل تاكيد كرده است. بغداد علت اين امر را دست داشتن اعضاي اين گروهك در جنايات عليه مردم عراق در دوره ی رژيم سابق و قرار گرفتن آن در ليست سازمانهاي تروريستي از سوي دولت عراق و سازمان هاي بين المللي اعلام كرده است.
دولت آمريكا اخيرا طرحي را براي اسكان موقت ساكنان اشرف در عراق تا زماني كه تمام آنها به يك كشور سوم انتقال يابند ارائه كرده است و حتي تلاش دارد تا نام گروهك مجاهدین خلق را از ليست سازمان هاي تروريستي حذف كند و به فعاليت آن بار ديگر مشروعيت ببخشد.
ورودی دستهبندی شده در: گوناگون, اخبار, اخبار سیاسی. برچسبها: خروج مجاهدین خلق.

نایاک
کانون وبلاگنویسان مستقل ایرانی

این نوشته را دنبالک کنید. | از راه آراِساِس در دیدگاهها مشترک شوید